Offroad Reizen

Allroad of enduro reizen in Polen of Spanje

Alex van den Broek combineerd zijn jarenlange ervaring als offroad instructeur voor zowel trial, enduro als Allroad met uitdagende reizen die niet alleen ontzettend leuk zijn, maar ook een flinke uitdaging waarbij veel getraind en geleerd wordt!

De Poolse Karpaten is een berglandschap op één uur rijden vanaf Krakow. Deze bergketen kenmerkt zich door dichte wouden, stijle wanden, stenen, keien en smalle riviertjes. Bij dit natuurgebied ligt een groot enduropark, voorzien van Crossbaan en superenduro parcours. Kortom: de perfecte plek en een walhalla voor de hard of xtreme enduro rijder en de perfecte manier om je voor te bereiden op een Hard- of Xtreme enduro wedstrijd

Pyreneeën Allroad Reis

Tijdens de Pyreneeën challenge rijden jij, en jouw reisgenoten samen met Alex van den Broek van het strand aan de oostkant van de Pyreneeën naar het strand aan de westkant van de Pyreneeën. Tijdens deze 7 dagen durende Allroadreis laat Alex van den Broek jou alle gave offroad paden van de Pyreneeën zien. Je bent verzekerd van de nodige Offroad uitdaging zoals je dat nog nooit gehad hebt! 

 

Enduro Training Polen

Enduro Training Pasquet

Pasquet offroad park is de enduro heaven van de spaanse Pyreneeën. Het 350 hectare omvangrijke terrein in het midden van de bergen van de Spaanse Pyreneeën biedt alles wat een enduro, hard enduro of Xtreme enduro rijder wil hebben. Het terrein is geschikt voor elk niveau: van beginner tot trainingslocatie van de bekende Professionele rijders. 

 

Vragen over één van onze reizen?

Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op