Welkom! 

Alex van den Broek begeleid jou van beginner tot wedstrijden in jouw offroad sport

Rij jij Allroad, Enduro of Trial? Of ben je beginner en zou je een begin willen maken met offroad rijden? Al 25 jaar begeleid Alex van den Broek rijders in de motorsport tot hun gewenste niveau. Van de absolute basis tot aan professionele rijders op hoog niveau; voor iedereen biedt Alex de juiste training die past bij het behalen van jouw doelen op jouw tempo met respect voor jouw grenzen. Jouw vooruitgang en plezier hebben in de sport is voor Alex het belangrijkst. Samen maken je jouw dromen waarheid!

Allroad 

Allroad trainingen zijn bedoeld voor motoren boven de 160KG. Wij bieden trainingen voor beginners tot rijders die competetief of rally's rijden. 

 

Enduro

Enduro motoren zijn offroad motoren tot 160KG. Wil je starten met enduro rijden? Of trainen met Alex voor hard enduro wedstrijden? Alex biedt een compleet programma.

Trial

De hogeschool van de motorsport. Trial is de basis van elke offroad sport, maar ook heel leerzaam voor motorrijders op de weg. Instapcursus of ervaren rijder? Alex heeft alles om jou te helpen!