Minitrial tijdens evenement

Unieke beleving voor uw bezoekers

Naast de Trialshow hebben wij de mogelijkheid en middelen uw bezoekers zelf kennis te laten maken met de sport. Wanneer wij tijdens uw evenement de beschikking hebben over een stuk afgezet terrein kunnen wij daar uw gasten voorzien van een beleving die behalve heel leuk, ook ontzettend leerzaam is.

 

Op moderne, goed onderhouden trialmotoren op brandstof of elektrisch kunnen laten wij uw gasten middels een mini-trial beleving kennis maken met de sport. Na het aantrekken van juiste beschermende middelen,  voorzien onze instructeurs uw gasten van een korte uitleg over het gebruik van de trialmotor. Na de uitleg dagen wij ze uit op het terrein verschillende oefeningen te doen en kleine obstakels te nemen. Afhankelijk van uw evenement kan dit volgens een roulatieschema of op tijd. Zo zorgen we dat iedereen, of zoveel mogelijk gasten aan de beurt komen. 

 

Omdat wij beschikken over zowel brandstofmotoren met koppeling als elektrische motoren waar de koppeling niet direct benodigd is, zijn wij flexibel in de locatie en de motorervaring van uw deelnemers. We kunnen de beleving zowel binnen als buiten aanbieden, mits binnen voldoende ruimte is om een goede, leuke en veilige baan uit te zetten. 

Geïnteresseerd of een offerte? Neem vrijblijvend contact met ons op!