Allroad Weekend op Eiland van Maurik

Trainen, overnachten en vrij rijden

Het trainingsweekend van het jaar!

Elk jaar organiseerd Alex van den Broek events een trainingsweekend op het Eiland van Maurik. Het Eiland van Maurik is een offroadpark wat tevens wordt gebruikt als evenementenlocatie en plek om te trainen voor Dakar. De locatie beschikt over een prachtige baan, met strand om te rijden, brede zandpaden, uitdagende singletracks, hoogteverschil en verschillende ondergronden van stenen tot mul zand. De voorzieningen zijn ook perfect voor een heel weekend: een kampeerveld direct aan de baan, horeca en modern en uitgebreid sanitair. Kom jij met ons de zomer inluiden?

Training

Tijdens het trainingsweekend is het mogelijk om op zaterdag, zondag of beide dagen een hele speciale training te volgen. We beginnen de dag op de trialmotor en zetten verschillende oefeningen uit. Vervolgens gaan we naar de eigen allroadmotor en rijden we verschillende oefeningen die je tegen kan komen bij onder andere de GS Trophy, de Tenereé Trophy en de Adventure challenge. Vervolgens gaan we voor de lunch alvast de eerste ronde op het terrein maken. Na een uitgebreide lunch gaan we verder het terrein in en laat Alex van den Broek jou verschillende oefeningen doen op het terrein. Aan het einde van de dag is nog ruimte om de laatste beetjes energie op te rijden door zelf een rondje rond het terrein te doen. 

 

Vrij rijden

Nieuw dit jaar is het vrij rijden. In plaats van de training kan ook gekozen worden om lekker op eigen initiatief gebruik te maken van het terrein op de door ons uitgezette route. Op het enorme offroadpark kom je tijdens de route mul zand, een strand, brede snelle paden, knippen, singletracks, hoogteverschil, een stenen ondergrond en wat technisch werk tegen. Wanneer er geen training is, kan je tevens gebruik maken van de uitgezette oefeningen voor de Allroad. Natuurlijk kan een combinatie van trainen en vrij rijden ook!

Catering, lunch en BBQ

Volg je de training op één of beide dag, dan is de training incl koffie,  drinken in de pauzes, lunch en BBQ op zaterdag. En koffie, drank en lunch op zondag. Blijf je overnachten, dan zorgen we ook voor een ontbijt op de zondag. De motorrijders die één of meerdere dagen komen om vrij te rijden kunnen zelf kiezen wel of geen gebruik te maken van de catering en BBQ. 

 

Overnachten

Blijf je heel het weekend? Dan kan je blijven overnachten met een tent, camper of bus. Naast de baan hebben we de beschikking over het kampeerterrein. Op het terrein is geen stroom voorziening. Overnachten kan van vrijdagavond tot zondag en is inbegrepen bij een heel weekend training. Blijf je niet heel het weekend of wil je alleen vrij rijden? Dan ben je natuurlijk de avond voor je training ook welkom tegen een kleine vergoeding. 

 

Programma

Vrijdagavond v.a. 18.00u - Aankomst kampeerders hele weekend

Zaterdag

09.00u - Ontbijt 

09.30u - Ontvangst gasten zaterdag met koffie

10.00u - Aanvang training

13.00u - Lunch

13.30u - Hervatten training

16.00u - Einde training

17.00u - Einde vrij rijden

18.30u - Aanvang BBQ

 

Zondag

09.00u - Ontbijt 

09.30u - Ontvangst gasten zaterdag met koffie

10.00u - Aanvang training

13.00u - Lunch

13.30u - Hervatten training

16.00u - Einde training / vrij rijden

Ja! Ik doe mee !

*Bij boeken van training voor heel het weekend is overnachting, BBQ, Lunch en ontbijt incl

*Bij boeken van training voor één dag is lunch inclusief

Vragen over het trainingsweekend?