Trial Trainingen

Beter worden in motorrijden of Trial als sport

De hogeschool van de motorsport. Trial is de basis van elke offroad sport, maar ook heel leerzaam voor motorrijders op de weg. Instapcursus of ervaren rijder? Alex heeft alles om jou te helpen!

Trial basis training

Je rijdt alleen maar op de weg, bent offroad rijder, rijdt veel op het circuit óf wil gaan beginnen met de trialsport. Wat voor motor je ook rijdt, of dat nou op of van de weg is, de trial basis workshop is voor elke motorrijder nuttig en hardstikke leuk!

Trial gevorderde training

Het vervolg op de Trial Basis training. Na de warming up met wat herhaling, gaan we in op verdiepende technieken. Denk hierbij aan het nemen van grotere obstakels en omgaan met hellingen. 

Trial wintercup training

 Het winterseizoen is tevens hét moment om te trainen voor het trialseizoen en biedt door de weersomstandigheden vaak extra uitdaging. Alex van den Broek brengt deze elementen samen met de Trial Wintercup training. 

Trial (bedrijfs)uitje

Trial op jouw vrijgezellenfeest, familliedag, bedrijfsuitje of teamuitje? Alex van den Broek maakt jouw dag, en die van je vrienden/kennisen/collega's onvergetelijk leuk, gezellig en leerzaam. Op triallocaties door heel Nederland, op moderne huurmotoren of bij jou op locatie

 

Mini-trial op uw evenement

Minitrial is dé activiteit voor uw motorgerelateerde evenementen, open dagen of beursen. Het Team van Alex van den Broek voorziet uw gasten van een mini opstapcursus trial waarin ze in 15 minuten kennis maken met trial en motorbeheersing. Gegarandeerd leerzaam en plezier voor de gasten. En voor u een meerwaarde op uw evenement

Hulp nodig bij de juiste training?

Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op