Trial Wintercup training

Oefenen voor de MC Nunspeet wintercup of competatief Trial

Elk jaar, vanaf november tot in het nieuwe jaar organiseerd Trialvereniging MC Nunspeet de wintercup. Het dient als aanvulling op het competitieseizoen van de trialsport en is dé plek om tijdens de winter toch trialwedstrijden te kunnen rijden. Het winterseizoen is tevens hét moment om te trainen voor het trialseizoen en biedt door de weersomstandigheden vaak extra uitdaging. Alex van den Broek brengt deze elementen samen met de Trial Wintercup training. 

 

Elke woensdag ná de wintercupdag geeft Alex van den Broek de wintercuptraining. Op de nonstops die tijdens de wedstrijden zijn gebruikt geeft Alex je tips en tricks om deze beter of foutloos te kunnen rijden. Voor triallisten die niet deelnemen aan de wintercup, maar wel beter willen worden in het rijden van non-stops is dit tevens het uitgelzen trainingsmoment om nonstops te oefenen zonder dat er een wedstrijd aan vast hangt. 

Het wintercupseizoen is voorbij. Heb je interesse in komt jaar? Laat dan je emailadres achter. Zodra nieuwe data bekend zijn, ontvang je van ons een email.