Enduro Trainingen

Van beginnen met enduro tot Red Bull Romaniacs

Enduro motoren zijn offroad motoren tot 160KG. Wil je starten met enduro rijden? Of trainen met Alex voor hard enduro wedstrijden? Alex biedt een compleet programma.

Enduro Basis training

Je hebt een enduromotor en weinig of geen ervaring, maar wil goed leren rijden voor bijvoorbeeld OTR ritten, enduro ritten, offroad evenementen, rally's of zelfs grotere plannen? Dan is de enduro basis training van Alex van den Broek de perfecte start. 

Enduro Gevorderd Training

Je hebt de basistraining of al ervaring met het rijden op een enduro motor en bent op zoek naar verdieping, uitdaging en verbetering van jouw techniek. In het grote enduro park Bilstain leert Alex van den Broek gaat Alex van den Broek jouw Endurotechniek verder uitwerken en verdiepen. 

Xtreme Enduro training

Trial Enduro Domaine Bilstain is een meerdere hectare groot enduropark met veel hoogteverschil, stenen, singletracks, rivierdoorwadingen en bos. Het is daarmee het perfecte park om  Xtreme enduro te leren rijden. Alex helpt je met beginnen met deze sport.

Enduro Obstakel training

 Wanneer je met jouw enduro deelneemt aan OTR ritten worden deze obstakels vaak ingebouwd. Ook bij het rijden van een CrossCountry is het rijden over obstakels een vast onderdeel. Het kunnen nemen van obstakels met je Enduro is daarom een essentiële vaardigheid en Alex van den Broek biedt jou de mogelijkheid juist deze specifieke technieken te oefenen. 

Red Bull Romaniacs training

Voor veel Xtreme Enduro rijders is de Red Bull Romaniacs dé uitdaging om aan te gaan. Van Iron Class tot Gold Class, voor elk niveau biedt de Romaniacs de ultime uitdaging. Als meervoudig Gold Class Finisher helpt Alex je met het Red Bull Romaniacs trainings programma je voor te bereiden op deze Xtreme Enduro wedstrijd

 

Enduro Trainings Reizen

Jouw endurovaardigheden letterlijk naar een hoger niveau tillen in Polen of Spanje? Alex geeft een aantal keer per jaar trainingen in Polen of de spaanse pyreneeën. Door de aanwezigheid van een ander landschap dan Nederland, bergen en een andere natuur kan jij jouw endurovaardigheden nog verder verbeteren in een andere, uitdagende omgeving. 

Enduro Crossbaan training

Je wil beginnen met motorcross of hebt nog geen ervaring met een enduro op een crossbaan. Je bent beginnend enduro rijder en wil op een afgesloten terrein werken aan de basistechnieken en je eerste sprong maken.

Hulp nodig bij de juiste training?

Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op.