Allroad Crossbaantraining - Eethen

Anders dan de meesten zullen denken is de crossbaan een perfecte omgeving om jouw allroadervaring verder uit te breiden. Helaas ben je bij de crossbanen bedoeld voor de motorcross niet welkom met je zware machine. Gelukkig hebben we via Alex van den Broek Events de beschikking over een privéterrein waar dit wel kan! 

 

De crossbaan is redelijk hard (klei, gemengt met zand) en dus toegankelijk voor de allroad motor, is voorzien van verschillende heuvels waarover ook gesprongen kan worden, heeft veel bochten en kombochten met zelfs een knippenpad! Om de baan heen liggen diverse singletracks en een dijk waar die vaardigheden ook geoeffend kunnen worden. Omdat je rondjes rijdt die telkens terug komen is het bovendien de perfecte training om jouw techniek beter te maken. 

Wat gaan we doen?

We beginnen het dagdeel van 3 uur met instructie. Allroad rijden en de technieken die komen kijken bij bijvoorbeeld het nemen van een (kom)bocht, het rijden van singletracks, het nemen van heuvels én wellicht jouw eerste sprong, komen aan bod. Rondom de Crossbaan liggen verschillende singletracks en obstakels die geoeffend kunnen worden. Het laatste uur kan vrij gereden worden en kan jij het geleerde in de praktijk brengen op jouw tempo. Natuurlijk is Alex van den Broek aanwezig om ook dan jou nog te voorzien van de laatste tips om jouw techniek te perfectioneren en jouw leerdoelen te halen. 

 

Waar moet ik aan voldoen?

  • Een allroad motor, kenteken is niet nodig, het is een afgesloten terrein
  • Het is verplicht goede beschermende motorkleding te dragen. Zijnde endurolaarzen, goede protectie en helm
  • Let op dat je motor goed in orde is
  • Goede conditie
  • Goede zin om te leren en er een hele leerzame dag van te maken!

 

Ja ik doe mee!

Locatie

Vragen over deze training?

Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op