Allroad Gevorderden training

Nieuwe technieken leren, ervaring perfectioneren

Je hebt de Basis Allroad training gevolgt bij Alex van den Broek of elders en bent op zoek naar verdieping en verbetering van jouw techniek? Dan is de gevorderde Allroad training precies wat je zoekt. Afhankelijk van jouw niveau en leerdoelen maakt Alex dit tot een leerzame training voor de gevorderde Allroad rijder. Door kleine groepen en de uitgebreide ervaring van Alex van den Broek is deze training voor iedereen leerzaam. Ook voor rijders met al jaren ervaring in Allroad rijden in Nederland en/of het buitenland. Heb je de basistraining gevolgd? Dan is de Allroad gevorderden training de perfecte volgende stap. 

 

Tijdens deze dag gaat Alex verder in op het rijden met verschillende ondergronden, het nemen van heuvels en afdalingen, verdiepen in de bochtentechniek, het nemen van kleine opstakels en het nemen van sprongen met de allroad motor. 

 

Hoe ziet de dag eruit?

We beginnen de dag om 10u op locatie. Onder het genot van een bakje koffie legt Alex je uit wat je allemaal kan verwachten en krijg je de kans alvast wat vragen te stellen en jouw leerdoelen kenbaar te maken.  Na het bakje koffie beginnen wij met de eerste deel van de route.  Het eerste uur is een kleine opfrissing van de basistechnieken om lekker warm te worden voor de rest van de training. Tijdens de route zijn er verschillende oefenplekken die wij gebruiken om jou de technieken verder eigen te maken. Bij deze plekken krijg je nog uitleg of tips om jouw techniek nog beter te maken of je nieuwe technieken te leren.  Ook tijdens het rijden van de route houdt Alex je in de gaten en voorziet je altijd van tips als dat nodig is. Alex past ten alle tijde het niveau aan, aan de groep. Door het hebben van kleine groepen is het mogelijk veel individuele aandacht te krijgen. Zo krijgt ieder les op zijn of haar niveau. 

 

Rond 13u gaan we gezamenlijk lunchen. Dit is bij de training inbegrepen en vind plaats bij een horecagelegenheid langs de route. Na de lunch ben je de technieken al meer eigen en ligt de focus meer op het rijden van de route waarbij onderweg natuurlijk nog wat oefeningen gedaan worden. Rond 16.00 zijn we terug bij de beginplaats en is er ruimte voor een bakje koffie, wat drinken en de laatste vragen. 

 

Waar moeten ik en mijn motor aan voldoen?

  • Je bent in het bezit van een motorrijbewijs
  • Je bent in het bezit van een Allroad motor (boven de 600CC) mét kenteken en verzekering. 
  • Heb je een motor onder de 600CC? Klik dan hier voor de endurotraining
  • Je hebt de basis allroad training gevolgd bij Alex of extern. Óf hebt al enkele jaren ervaring op de Allroad of enduro. 
  • Je motor is technisch in goede staat
  • Noppenbanden zijn niet nodig, wel sterk geadviseerd (evt door Alex te leveren/ te bestellen).
  • Je hebt goedgekeurde motorkleding. Bij voorkeur kleding geschikt voor het offroad rijden, offroad laarzen en een goed ventilerende helm. 
  • Een rugzakje of tas met daarin wat water en snacks voor onderweg
  • Eventueel regenkleding 
  • Goede zin en ruimte in de helm voor een brede grijns van plezier

 

 

Vragen over deze training?

Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op