Allroad trainingen

Zware motor, net zo gemakkelijk offroad!

Allroad rijden wordt steeds populairder. Met de populairiteit van de TET en een groeiend aantal wedstrijden en rally's voor zware motoren vinden steeds meer rijders de weg naar een grotere motor op noppen. Met meer dan 40 jaar ervaring in de offroad sport biedt Alex van den Broek jou een compleet programma om écht goed Allroad te leren rijden. Van de absolute basis, tot het nemen van obstakels die nu nog onmogelijk lijken. Daarnaast biedt Alex van den Broek als enige een compleet programma in het voorjaar waarmee je in een half jaar van geen ervaring tot écht goed allroad rijden wordt opgeleid. 

Prepare4Adventure

In een half jaar van beginnend offroad rijder naar zeker op je Allroad tijdens jouw eerste reis of offroad evenement. Elk jaar biedt Alex van den Broek het "prepare for adventure" programma aan: een zeven daags trainingsprogramma in het eerst half jaar waarin jij met een goede opbouw écht goed Allroad leert rijden en jezelf voorbereid op jouw reis, evenement of zelfs wedstrijd! 

Allroad Basis

Je hebt een allroad motor en wil graag leren offroad rijden. Of het nu ter verbetering is van jouw rijden op de weg, je wil graag zekerder zijn als je in een situatie komt zonder asfalt,  je bent voornemens de TET te rijden of overweegt zelfs een offroad vakantie. De allroad basis training is de perfecte start voor de beginnende (offroad)rijder met geen of beperkte offroad ervaring. 

Allroad Gevorderd

Je hebt de Basis Allroad training gevolgt bij Alex van den Broek of elders en bent op zoek naar verdieping en verbetering van jouw techniek? Dan is de gevorderde Allroad training precies wat je zoekt. Afhankelijk van jouw niveau en leerdoelen maakt Alex dit tot een leerzame training voor de gevorderde Allroad rijder.

 

Allroad Extreme

Je hebt bij Alex van den Broek de allroad basis  en gevorderd gevolgd en ervaring met allroad rijden. Of je hebt het prepare4adventure programma gevolgd. Je bent op zoek naar dé uitdaging en verbetering van jouw techniek met jouw allroad motor. In het grote enduro park Bilstain ga jij met je allroad motor jouw grenzen verleggen en heel veel leren!

Allroad Obstakel training

Wanneer je onderweg bent met je allroad kan je onderweg onverwachte uitdagingen tegenkomen. Een steen die nèt verkeerd ligt of een ongevallen boom. Het kunnen nemen van obstakels met je Allroad is daarom een handige vaardigheid voor meer zekerheid op de motor, meer flexibiliteit in de routes en veiliger rijden. 

Allroad Weekend Maurik

Elk jaar organiseerd Alex van den Broek events een trainingsweekend op het Eiland van Maurik. Het Eiland van Maurik is een offroadpark wat tevens wordt gebruikt als evenementenlocatie en plek om te trainen voor Dakar en biedt alles voor een heel weekend Allroad Plezier. Kom jij samen met ons de zomer inluiden?

Allroad Crossbaan Training

Anders dan de meesten zullen denken is de crossbaan een perfecte omgeving om jouw allroadervaring verder uit te breiden. Helaas ben je bij de crossbanen bedoeld voor de motorcross niet welkom met je zware machine. Gelukkig hebben we via Alex van den Broek Events de beschikking over een privéterrein waar dit wel kan! 

Hulp nodig bij de juiste training?

Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op