Enduro Reis Pascuet Offroad Spanje

Uitgedaagd worden onder de Spaanse zon

Pascuet offroad park is de enduro heaven van de spaanse Pyreneeën. Het 350 hectare omvangrijke terrein in het midden van de bergen van de Spaanse Pyreneeën biedt alles wat een enduro, hard enduro of Xtreme enduro rijder wil hebben. Het terrein is geschikt voor elk niveau: van beginner tot trainingslocatie van de bekende Professionele rijders. Tel daarbij het overwegend goede weer van Spanje bij op en je hebt jouw ultime Enduro trainings reis gevonden!

Deze reis is afhankelijk van de deelnemers 3, 4 of 5 dagen. De dag voor de trainingsdagen vlieg of rij je vanuit huis naarhet hotel. Natuurlijk haalt Alex van den Broek je op van het vliegveld. Motortransport zit bij de reis inbegrepen. De accomodatie biedt voor elke deelnemer een eigen kamer met douche en toilet. Daarnaast verzorgen wij elke dag ontbijt, lunch en diner bij het Hotel of op het enduropark. 

 

Het programma begint elke dag met het warm rijden en wat basisoefeningen. Als iedereen warm is, trekken we het Enduropark in in waarbij Alex van den Broek je verschillende uitdagingen voorschoteld en je door het terrein gidst.  Uiteraard worden de uitdagingen aangepast aan ieders individueel niveau: zo komt elke rijder aan zijn of haar trekken en heb je gegarandeerd een mooie uitdaging voor de boeg. Met lunchtijd staat op het enduropark een goede lunch klaar. Daarna rijden we weer terug naar het park om rond 18u weer terug bij de accomodatie te zijn. 

 

Uitdagingen die je gedurende de dag tegen gaat komen zijn verschillende klimmen en afdalingen waar de natuur zelf zorgt voor de nodige obstakels. Alex leert jou deze te nemen en je route goed te plannen. Gebaande paden zijn eerder uitzondering dan regel, dus een route maak je zelf.  Deze obstakels onderweg zijn voorzien en onvoorzien: de natuur is elke dag anders waardoor vaak samengewerkt moet worden de voorgelegde uitdagingen goed en veilig te voltooien. Denk bijvoorbeeld aan ongevallen bomen, stenen, rotsen en water. Daarnaast liggen door heel het park ook de nodige kloven welke overgestoken of doorheen gereden moet worden met daarbij de bijkomende uitdagingen. Kortom: het walhalla voor de hard en xtreme enduro rijder! Nog minder ervaring: de reis is bedoeld als training dus Alex leert jou alle vaardigheden die nodig zijn voor deze enduro trip. 

Deze reis is inclusief

 • Alle training van Alex van den Broek
 • Accomodatie met eigen kamer, douche en toilet
 • Benzine
 • 3 maaltijden per dag
 • Drank
 • Luchthaventransfer

Optioneel bij te boeken

 • Transport motor, extra wielen en uitrusting
 • Vliegtickets

Wat heb je nodig?

 • Een enduro motor mét kenteken en verzekering
 • Een goede uitrusting met bescherming, crosslaarzen en goed ventilerende helm
 • Extra onderhouds en reparatiemateriaal: denk hierbij aan banden, rem- en koppelingshendel, evt olie of extra wielen
 • Ervaring met (hard)enduro en bij voorkeur al een keer mee gedaan aan de Xtreme enduro training op Bilstain

Data najaar

Enduro training Pasquet beginners

11-16 november 2024 - rijdagen 12-15 november

Enduro training Pasquet gevorderd

17-23 november 2024 - rijdagen 18-22 november

Interesse mee te gaan?

Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op